Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
100% do 200zł
Sprawdź szczegóły i zarejestruj się!
100% do 600zł
Cashback 100zł
Cashback 222zł
100% do 750zł
50% do 350zł
100% do 200zł
Surebet
„Pewna jest tylko śmierć i podatki”. Są jednak wyjatki. Ale z haczykami!
Surebet to pewny zysk, ale trzeba grać z głową.
Do tego zdecydowanie trzeba posiadasz wiele kont u bukmacherów. 15 albo i lepiej. I wcale nie chodzi o te, które pobierają podatek. Na tym po prostu nie da się grać surebet’ów. Na każdym oczywiście środki do gry. Duże środki.
Surebety daj zarobek 1-4% stawki, czyli bardzo mały.
Jak obstawiać:
Powiedzmy w meczu ligi chorwackiej (w najlepszych ligach bardzo trudno znaleźć surebety) Osijek vs Rijeka są kursy:
Osijek – 1,7
X – 4,0
Rijeka – 7,2
W kalkulatorze kursów bukmacherskich wpisujesz stawkę i kursy. Obliczają Ci automatycznie czy zyskasz na tych kursach czy stracisz.
Wpisałem akurat takie na których można zarobić, czyli podałem surebeta (wymyślony przykład).
Kalkulator pokazuje stawkę jaką trzeba postawić na każdy z trzech typów.
Zarobek wychodzi taki sam bez różnicy jaki będzie wynik meczu:
60,54 zł * 1,70 = 102,92 zł
25,73 zł * 4,00 = 102,92 zł
13,72 zł * 7,50 = 102,90 zł
2,9zł w każdym przypadku przy łącznej stawce 100zł. Jak widać – obstawianie ze stówką w kieszeni jest bez sensu. Ten system można zaczynać wdrążać przy tysiącu w kieszeni. I to minimum!
Ale są haczyki, jak już wspomniałem. Brzmiało to zbyt pięknie…
Po pierwsze – niski zarobek przy bardzo dużych stawkach.
Wypłacasz i wpłacasz pieniądze z jednego buka na drugiego. Na jednym przegrywasz, na drugim wygrywasz, więc to normalne, że musisz którego co chwilę doładowywać.
Warunki bukmachera. W tenisie np jedni za krecz wypłacają pieniądze, inni oddają. Podobnie może być z meczami przełożonymi. Jedni oddadzą pieniądze, inni poczekają aż mecz się odbędzie.
Trzy – limity, które nakładają buki przy wysokich wygranych. A grając dużymi stawkami jesteś na to narażony.
Czyli wcale nie jest tak kolorowo z tymi surebetami.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 698.91 kB (Maksimum: 832.09 kB) ]